Foto: dorisa
Jednoduchý recept na prípravu filiet z tresky. Recept mi dala moja dcéra@atka7.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Filety posypeme korením na ryby, môžeme aj osoliť.
-
3
Nakrájame si cibuľu na plátky, tiež tak isto aj cesnak.
-
4
Na panvici na olivovom oleji dáme dusiť nakrájanú cibuľu a nakrájaný cesnak.
-
5
Keď sú udusené, tak ich odhrnieme nabok a dáme upravovať filety.
-
6
Keď som ich obracala, tak sa mi polámali, tak som si z toho spravilo toto: ZMES aljašskej tresky s cibuľou a cesnakom:), k tomu som si uvarila zemiaky s maslom a pažítkou.
-
7
Bolo to výborné, dobrú chuť.
Diskusia k receptu