Postup
-
1
Vajcia s cukrom a vanilkovým cukrom ivyšľaháme do penista. Striedavo pridávame po častiach múku s práškom do pečiva a olej s mliekom. Pečieme v tortovej forme 26cm pri teplote 180 stupňov 25 minút do ružova. Po vychladnutí korpus prekrojíme.
- 2
Z mlieka a Zlatého klasu podľa návodu uvaríme hustý krém, ktorý necháme vychladnúť. Cukor vyšľaháme s maslom do peny, pridáme po častiach vychladnutý krém a vyšľaháme. Nakoniec vmiešame vaječný koňak.
- 3
Krém natrieme na vychladnutú piškótu a dáme stuhnúť. Na vrch nanesieme šľahačku, ktorú pokvapkáme vajaečným koňakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu