Foto: marijanna
pre Alex k 5.narodeninam
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
dame si varit smotanu na parizsky krem,do nej dame cokoladu po chuti . najlepsie den vopred,aby bola chladna a fajne sa slahala. upecieme si korpus okruhlg priemer 26cm. piskotu upecieme klasickym sposobom.
-
2
po upeceni a ochladeni korpus rozrezeme a plnime. nechame si este aj na boky krem. potom tortu po strede prerezeme a polkruhom spojime a vznikne motylik. natrieme strany s kremom. roztopime si cokoladu a natrieme tortu. ozdobime podla fantazie. do stredu na tie polkruhy na coko polevu som daja jednu cokoladku Devu a hlavu som si urobila z pernika. tikadla:na sparadka som dala koralky - pozor abgich niekto nezjedol!
Diskusia k receptu