Foto: rennatte
Základný recept mám od svojej fitness trénerky, ja som ho len troška vylepšila.
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cesnak pretlačíme a mierne osolíme, pridáme nasekané čerstvé bylinky, (ja som použila zelerovú a ligurčekovú vňať) ďalej šťavu z balíčka v ktorom je tofu,pár kvapiek oleja a premiešame. Tofu nakrájame na tenké plátky, čím tenšie tým sú chrumkavejšie, a poukladáme na plech s papierom na pečenie.
-
2
plátky tofu potrieme cesnakovo-bylinkovou zmesou a dáme piecť
-
3
plátky môžeme do zmesi aj namočiť a nechať marinovať a potom poukladať na plech a piecť, máme zdravé chrumkanie plné vápnika a bielkovín.
prave hladam dietne jedlá.Tento recept vyzerá super.Určite ho skúsim.Môže to byť aj tofu s morskou riasou.
Dakujem.
Kedysi som ho robila doma, iba nemám akosi na to čas. Aj keď to nie je až taká hrôza si ho vyrobiť.