Točence s olivovo-ančovičkovou pastou fotorecept

morenajea - fotkamorenajea, 9. februára 2017
Točence s olivovo-ančovičkovou pastou (fotorecept)
Foto: morenajea

K dobrému vínku...

20
porcií
20 minút
na 220 °C

Suroviny

2 bal
1 konzerva
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do mixéra dáme: čierne olivy aj s trochou nálevu + ančovičky + nakrájanú paradajku + trochu olivového oleja. Poriadne rozmixujeme.

  2. 2

    Rozotrieme zmes po celej ploche na lístkové cesto.

    Točence s olivovo-ančovičkovou pastou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Začneme rolovať z obidvoch strán...

    Točence s olivovo-ančovičkovou pastou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ... až do stredu

    Točence s olivovo-ančovičkovou pastou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nakrájame na 1,5 cm hrubé pásiky. Dáme na plech vyložený papierom. Potrieme vajíčkom a pečieme vo vyhriatej rúre. Cca 20 minút na 220 °C

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Zajímavé a určo výborné, k vínku stvorené. Celkem výrazná náplň, pro milovníky oliv a ančoviček v krásném balení. Receptík se mi líbí, testovací vzoreček i s tekutým doprovodem by mi naladil veselou notečku.

Pridaj komentár k receptu: