Toast so sušenou šunkou a s medovými figami

Miroslav Spodniak
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 23. júla 2020
Toast so sušenou šunkou a s medovými figami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

4 krajce
200 g
200 g čerstvé
8 g
200 g (Lučina)
30 g




Postup

  1. 1

    Krajce chleba potrieme maslom a opečieme z oboch strán.

  2. 2

    Na rozpálenej panvici opečieme na štvrtiny nakrájané figy, pridáme med a ružové korenie.

  3. 3

    Chlieb po vychladnutí natrieme krémovým syrom a striedavo naň naukladáme šunku a grilované figy. Dozdobíme žeruchou a prípadne aj jedlými kvetmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia