Toast so sušenou šunkou a s medovými figami
Miroslav Spodniak
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 23. júla 2020
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 23. júla 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Krajce chleba potrieme maslom a opečieme z oboch strán.
- 2
Na rozpálenej panvici opečieme na štvrtiny nakrájané figy, pridáme med a ružové korenie.
- 3
Chlieb po vychladnutí natrieme krémovým syrom a striedavo naň naukladáme šunku a grilované figy. Dozdobíme žeruchou a prípadne aj jedlými kvetmi.
Tiež toast:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu