Tiramisu
Marián Kubaský
šéfkuchár hotela Modena a reštaurácie Maranello ristorante v Bratislave, 13. augusta 2020
šéfkuchár hotela Modena a reštaurácie Maranello ristorante v Bratislave, 13. augusta 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Mascarpone vymiešame s cukrami a smotanu vyšľaháme spolu so stužovačom. Smotanu opatrne primiešame k mascarpone.
- 2
Do vhodnej formy striedavo ukladáme vrstvu piškót namočených v káve ochutenej rumom alebo amarettom a mascarpone krém. Vrstvenie ukončíme krémom.
- 3
Naplnenú formu odložíme do chladničky stuhnúť na 12 hodín. Povrch posypeme kakaom.
Tiež tiramisu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu