Tiramisu

Marián Kubaský
šéfkuchár hotela Modena a reštaurácie Maranello ristorante v Bratislave, 13. augusta 2020
Tiramisu
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

600 g
500 ml
2 bal.
5-6 PL
2 bal.
150 ml uvarená silnejšia
troška (alebo rum)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mascarpone vymiešame s cukrami a smotanu vyšľaháme spolu so stužovačom. Smotanu opatrne primiešame k mascarpone.

  2. 2

    Do vhodnej formy striedavo ukladáme vrstvu piškót namočených v káve ochutenej rumom alebo amarettom a mascarpone krém. Vrstvenie ukončíme krémom.

  3. 3

    Naplnenú formu odložíme do chladničky stuhnúť na 12 hodín. Povrch posypeme kakaom.

Recept je zaradený do kategórií:
Talianska kuchyňa, Dezerty, Na sladko, Nepečené cukrovinky, Zákusky

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre