Foto: wevewe
Nemám rada ryby, ktoré majú kosti. Takže žiadny pstruh, zubáč a ani kapor na Vianoce. Aká to bola veľká radosť keď som objavila, že Zobraziť celý popisNemám rada ryby, ktoré majú kosti. Takže žiadny pstruh, zubáč a ani kapor na Vianoce. Aká to bola veľká radosť keď som objavila, že už aj na Slovensku sa dá kúpiť tilapia. Ponúkam vám môj rýchly spôsob prípravy (to sa asi ani nedá nazvať "recept"). Rovnako robievam aj pangasa alebo lososa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pouzila som mrazenu tilapiu, takze najskor som ju nechala rozmrazit. Rybku som potom osusila papierovymi obruskami, osolila, okorenila a posypala provensalskou zmesou. Obvykle davam aj mletu cervenu paprilku, ale dnes som od samej radosti zabudla ;-)
- 2
Na panvici som si rozpustila kusok masla a k tomu pridala trochu olivoveho oleja aby sa maslo hned neprepalilo. Na rozohriate maslo som dala ochutenu rybku, prikryla som pokrievkou, na miernom plameni som nechala 5 minut. Potom som rybu otocila na druhu stranu. Znova som prikryla a po troch minutach hotovo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@danculka urcite sa vyprazit da...ale ked mne sa taaaak nechce to obalovat :-)
www.foxnews.com/leisure/2014/04/09/truth-about-tilapia/...
tilapiu majú u nás v Jednote..aj v CBA..