Thajsko-čínsko-slovenská špecialita

thomsonjohn - bez fotkythomsonjohn, 29. júla 2013

Postup prípravy je veľmi jednoduchý,zvládne ho každý chlap. Po mojom prvom uvarený som bol ja a rodina nadšená,veľmi nám chutil.

6
porcií
40 minút
príprava

Suroviny

400 g
1
500 g




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezance a dáme orestovať na cibule.

  2. 2

    Pridáme čili papričku,soľ,biele korenie podlejeme 1-1,5 dcl. vody a dusíme 40min.

  3. 3

    Po 15 min pridáme Sójovú a Worcestrovú omáčku,netreba sa omáčok báť môžeme pridať viac

  4. 4

    10 min pred ukončeným pridáme Thajskú zeleninu,Chines korenie a pred úplným ukončeným poprášime s pol čajovej lyžičky zemiakovým škrobom-nemusíme ak je hustota dostatočná.

Diskusia k receptu