Tereyağlı yeşil fasulye - Zelená fazuľka na masle
Foto: cesminaz
Dalšia chutná variácia zelenej fazuľky....
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rýchla,jednoduchá a veľmi chutná príloha zo zelenej fazuľky ;-) Jej príprava je jednoduchá ako "facka" :-)))
- 2
Fazuľky si pokrájame na veľkosť 0,5-1cm... V jednej panvici rozohrejeme maslo a 2PL oleja,pridáme fazuľku,osolíme a zakryjeme pokrievkou.Takto zakryté,dusíme za občasného miešania domäkka.Netreba podliať vodou,lebo fazuľka si pustí trošku štavy a tá úplne na jej dusenie postačí.Moja bola hotová za 25minut :-) ale fazulky sú rôzne,takže si ju radšej sledujte. Na konci fazulku ešte vareškou kde-tu roztlačíme ;-) a môžme podávať takto samotnú,alebo poliatu cesnakovým jogurtom ;-P Dobrú chuť..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
áno..áno..áno..milá naša "dámo"..:-)
@svedka , už sa Ti narodilo bábo?
A mimochodem, u nas se takto dela na masle i mrkev, kedlubny, porek ...