Teplý cestovinový šalát s arašidmi, pórom, šunkou a horčicou
Foto: jenny4
Moje obľúbené, rýchle a hlavne lacné a chutné jedlo. Všetky suroviny vyjdu cca 3 €
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme variť cestoviny. Kým sa uvaria, pokrájame šunku na malé kocky, z póru odstránime vňať a koniec. Ošúpeme, umyjeme a pokrájame na tenké krúžky, ktoré vydlubneme. Uvarené cestoviny scedíme a dáme na rozohriatu panvicu potretú olejom.
- 2
Po chvíľke pridáme arašidy, šunku a pór. Smažíme až pokiaľ nie je šunka chrumkavá a arašidy lesklé (cca 10 min). Pridáme 6 lyžíc horčice, poriadne premiešame a ešte chvíľku opražíme. Horčicu dávkujeme jemne, nesmie prebiť chuť ostatných surovín.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu