6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
|
|
|
|
|
|
1 ks |
|
300 g (alebo iné čerstvé hríby) |
|
2 dcl |
|
2 dcl |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté mäso pokrájame na rezance a opekáme na rozpálenom oleji, ihneď osolíme, okoreníme a preložíme do inej vyhriatej nádoby. Vo výpeku opečieme pokrájanú cibuľu, ku ktorej pridáme očistené a pokrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme a podusíme.
- 2
Keď sa šťava odparí, prilejeme víno a chvíľu povaríme. Nakoniec primiešame smotanu, v ktorej rozšľaháme múku a miešame, až vznikne primerane hustá omáčka, do ktorej vložíme opečené mäso. Omáčku podľa potreby zriedime vínom.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: