6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyté mäso pokrájame na rezance a opekáme na rozpálenom oleji, ihneď osolíme, okoreníme a preložíme do inej vyhriatej nádoby. Vo výpeku opečieme pokrájanú cibuľu, ku ktorej pridáme očistené a pokrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme a podusíme.
- 2
Keď sa šťava odparí, prilejeme víno a chvíľu povaríme. Nakoniec primiešame smotanu, v ktorej rozšľaháme múku a miešame, až vznikne primerane hustá omáčka, do ktorej vložíme opečené mäso. Omáčku podľa potreby zriedime vínom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu