Foto: marianna76
Tieto fotky mám asi týždeň už prichystané.... a teraz keď tu je diskusia o nich - tak som ich pridala
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Môj muž bol z tohto ,,jedla,, tak potešený ... Deti vydlabali dyne s bezšupkovými jadierkami. Jadierka som popremývala, dala na pekáč, posypala soľou, tak od oka, aby to mužovi chutilo - mne stačia bez soli,lebo mi tak viac chutia - vyniká ich pravá chuť. /aspoň pre mňa/. Rúru som vyhriala na 100 stupňov a vložila pekáč, aj skôr sa tam môže dať. Občas som premiešavala varechou, aby sa rovnomerne sušili. Po vychladnutí som ich uložila do pohára a zatvorila. Takto si manžel pochutnával, že super k vínu - paráda.
- 2
Z tekvíc deti mali radosti... tvorili a tvorili ...
- 3
uvádzam len orientačný čas sušenia semienok, ja som pridávala aj surové, tak neviem koľko presne by to trvalo
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu