Foto: daisy
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Potrebujeme:
-
2
Najprv si dáme variť ryžu, ktorú jemne osolíme. Špenát si necháme rozmraziť. Umytý pór nakrájame na menšie kúsky.
-
3
Na menšej panvici si ohrejeme olivový olej a pridáme pór, jemne o osolíme a opražíme kým nezmakne.
-
4
Nastrúhame parmezán syr.
-
5
Zmiešame ryžu, pór, špenát, vajcia, parmezán syr, majoránku, soľ a korenie v stredne veľkej miske.
-
6
Predhrejeme rúru na 190°C. Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča (alebo jánskeho skla - stredne veľké) vysypeme dobre premiešanú zmes.
-
7
Posypeme troškou nastrúhaného parmezánu a dáme zapiecť na 25 min.
-
8
Dobrú chuť!
špenát , parmazán - mňam.