Talianska šošovica

myshull - fotkaMyshull, 24. septembra 2012 19:55
Ďalšie recepty »

trošku nezvyčajné spracovanie šošovice, ale naozaj veľmi chutné :)

15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

3 hrnček
1 ks
1 hrnček strúhaný
0,5 hrnček
2 štipky
1 ks kocka
5 strúčiky
4 PL
1 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pretlak zmiešame s vodou, rozdrobeným bujónom a olejom. Pridáme uvarenú šošovicu a prelisovaný cesnak. Varíme cca 10min. Nakoniec pridáme maslo. Z uvarených špagiet vytvoríme na tanieri kruh, do stredu ktorého dáme uvarenú šošovicu. Bohato posypeme syrom. Dobrú chuť :)

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist