Talianska šošovica

myshull - fotkamyshull, 24. septembra 2012

trošku nezvyčajné spracovanie šošovice, ale naozaj veľmi chutné :)

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 hrnček
1 ks
1 hrnček strúhaný
0,5 hrnček
2 štipky
1 ks kocka
5 strúčiky
4 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Pretlak zmiešame s vodou, rozdrobeným bujónom a olejom. Pridáme uvarenú šošovicu a prelisovaný cesnak. Varíme cca 10min. Nakoniec pridáme maslo. Z uvarených špagiet vytvoríme na tanieri kruh, do stredu ktorého dáme uvarenú šošovicu. Bohato posypeme syrom. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

paeva
inšpirovala si ma,myslím, že uvarím šošovicový prívarok s paradajkovým pretlakom, uvidím, čo na to povedia moji stravníci
srnkas
Robim si toto jedlo velmi casto! Fantasticky receptik!
martamm
Jeeejda, nenapadlo by mi kombinovat sosovicu s pretlakom, vyskusam T
marianne
vynechala som vcera bujon a vies,ze vyborne? nemam moc casu teraz vyvarat,mala som chutny obed..jednoduche a dobre to bolo dakujem...
marianne
ale doporucam pridat bylinky ci uz cerstve alebo susene ..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia