Tahini dressing (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 2. novembra 2012

Tento dressing veľmi dobre doplní napríklad pečenú zeleninu alebo ktorýkoľvek šalát. Zdroj: Velká kniha o grilování (Eric Treuillé a Birgit Erath)

Suroviny

100 ml
1 ks
1 ks
125 ml




Postup

  1. 1

    V mixéri vyšľaháme tahini, vodu a citrónovú šťavu. Primiešame prelisovaný cesnak, pridáme soľ a len štipku čierneho korenia. Môžeme podávať hneď, ale najlepšie je to nechať odležať v chlade, aby sa chute spojili. Získame 250 ml dressingu. Dobrú chuť:-).

Diskusia k receptu

mijaita
Já ji dělám bez mixeru, vodu přidávám po troškách. Je výborná i k masu pečenému. Na salát vyzkouším.
jozka
Super, vyskušam už sa tešim a ukladám.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia