Tagliatelle s údeným lososom

redakcia - fotkaredakcia, 19. augusta 2009
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
0,5  kg
1 ks
100 ml
100 ml
1/2 KL
1/4 KL
50 g
2 PL
1 ks
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu. Scedíme ich a prelejeme studenou vodou. Ušľaháme vajce, smotanu, mlieko a korenie. V panvici rozpálime trochu oleja a asi minútu podusíme najemno pokrájanú mrkvu a cuketu.

  2. 2

    Do panvice pridáme cestoviny a dobre prehrejeme. Panvicu odoberieme z platne a do cestovín vmiešame zmes z vajca, údeného lososa, pažítky a polovice syra.

  3. 3

    Osolíme a okoreníme podľa chuti. Podávame okamžite s chlebom a so zvyškom syra ako prílohou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia