Sýte a rýchle raňajky - chlieb so syrokrémom vo vajíčku

sonijamt - fotkasonijamt, 15. novembra 2010
Sýte a rýchle raňajky - chlieb so syrokrémom vo vajíčku
Foto: sonijamt

Recept ja zadaný pre 1 osobu.

Suroviny

2 krajce
2 ks
1 kocka
1/2




Postup

  1. 1

    Chlebíky si natrieme syrokrémom - na jeden chlebík 1/2 syrokrému. Cibuľku nakrájame nadrobno a rozdelíme na chlebíky, zatlačíme ju nožíkom do syrokrému.

  2. 2

    Vajíčka si v šáločke rozmiešame vidličkou a trochu osolíme. Na panvici zohrejeme trošku oleja, vylejeme naň vajíčka a do vajíčok syrovou stranou IHNEĎ vložíme chlebíky.

  3. 3

    Na miernom ohni upražíme, prekrojíme na polovicu a podávame. Na dochutenie môžeme použiť kečup, paradajky, ale netreba vôbec nič. Podávame s teplým nápojom.

Diskusia k receptu

dorisa
A žiadny postup nemá tento receptík??? ako na to!
sonijamt
dorisa, ospravedlňujem sa za zmätok, ale včera sa mi nedala pripojiť fotografia, tak som v písaní ani nepokračovala, ale recept mi automaticky uložilo a neviem prečo bol zverejnený:-( Ale dnes je už komplet
dorisa
@sonijamt , to bola sranda. Lebo aj ja mám také osvedčené krátke a stručné recepty na raňajky(napr.chlieb s maslom a banánom), tak sa nevhnevaj. Viem, že to bol omyl, aj ja som včera chcela pridávať recepty a nešli fotky.
tinca
môže to byť dobré, ja robím vo vajci, ale ten syr super nápad
sonijamt
Na stránke mali poruchu, tak to trošku zazmätkovalo.
tinca, odporúčam vyskúšať, v našej rodine je to jeden z najobľúbenejších chlebíkov a dokonca, aj keď mám návštevu, robievam to - keď aj na večeru - ako takú rýchlovku, a zatiaľ si to každý pochvaľoval:-)
torticka
Podobné aj ja robím, ale namiesto syrokrému natriem maslom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia