Foto: cesminaz
Je leto,vonku krásne a k tomu fakt "poriadne" teplo ;-)) niekedy nemáme náladu na vystávanie v kuchyni.Hľadáme,rozmýšlame nad niečím rýchlejším...Ponúkam vám jedlo,ktoré je na Zobraziť celý popisJe leto,vonku krásne a k tomu fakt "poriadne" teplo ;-)) niekedy nemáme náladu na vystávanie v kuchyni.Hľadáme,rozmýšlame nad niečím rýchlejším...Ponúkam vám jedlo,ktoré je na leto priam vyšité ;-) ...je rýchle,lahké,ale hlavne velmi chutné s obsahom sezónnej zeleninky ;-DD
príprava
Postup
-
1
Fazulku si nakrájame na dlhšie rezance,alebo použijeme tenučkú fazulu,ktorú 10 minut povaríme. Uvarenú dáme bokom,a prikryjeme aby nevychladla. Cestovinu si uvaríme podla návodu na obale,alebo svoje dobré domáce halušky ;-)
- 2
Cibulu si pokrájame na tenké krúžky,ktoré v panvici na horúcom masle,alebo oleji trocha zosklovatíme.Prilisujeme k nej cesnak,poprášime múkou a opečieme ju do zlatoneda.
- 3
V miske striedavo vrstvíme rezance,fazuľku a cibulu s cesnakom.Každú vrstvu posypeme strúhaným syrom,osolíme a okoreníme.Ak chceme nadrobno nasekanou petržlenovou vňatou posypeme už hotové jedlo pred podávaním.
- 4
Prajem dobrú chuť... ;-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu