Tento recept mi dala švagrina pred 2 rokmi a je naozaj vynikajúci.
5plechov
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetko dobre spracovať, nechať postáť v ľadničke cca 30 min., vyvaľkať asi na 1 - 1,5cm, potrietˇvajíčkom, posypať mletou rascou /sezamom/, vykrajovať malým poharikom /priemer asi 2,5 - 3cm/ a upiecť na suchom plechu. Pagáčiky sú vynikajúce okamžite a fantastické po 3 týždňoch /ak Vám ostanú/ Dajú sa robiť aj z polovičnej dávky. Z cesta sa dajú robiť aj slané tyčinky
Ja mám poharik, ktorý sa do vnútra rozširuje, čiže sa mi to dobre vždy vyklopí, ale máš pravdu, je to zdĺhavé, ale oplatí sa, nie?