Foto: sonulienka
Dnes som piekla aj syrové pagáče. Chcela som skúsiť plniť ich syrom a nie škvarkami. A verte už nie je ani jeden kúsok.
76
porcií
porcií
20-25 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
500 g |
|
42 g |
|
1 PL |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
300 ml |
|
2 ks (jedno do cesta a jedno na potretie) |
|
200 g |
|
200 g |
|
na posypanie |
|
200 g |
|
Postup
-
1
Nič som nefotila. Cesto je tradičné kysnuté. Postup je taký ako som uviedla na škvarkových pagáčoch - tu je http://varecha.pravda.sk/recepty/skvarkove-pagace/44419-recept.html ale nedávala som škvarky ale som dávala postrúhaný a rozmiešaný syr s maslom. Sú výborné odporúčam.
-
2
Tu je obrázok kde sú aj koláčik čo som piekla a aj pagáčiky.
*****