Svieže cukety

Autor receptu: alzbetty

V cuketovej sezóne treba využiť čo nám príroda ponúka. Tu je zase dačo na fresh nôtu, trochu talianske, trochu možno indické, ale ľahké a chutné :D

1
porcia
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cuketu nakrájame na kolieska, potrieme zľahka olejom z oboch strán, osolíme, okoreníme a posypeme saturejkou. Necháme 1/2 hodinu odpočívať.
  2. Špagety uvaríme v osolenej vode. Potom ich scedíme a na 1PL oleja opečieme. Tesne pred koncom posypeme karí korením a ešte minútu restujeme.
  3. Medzi dve kolieska cukety dáme paradajku a opečieme na teflónovej panvici domäkka z oboch strán. Cukety podávame so špagetami posypané čerstvou bazalkou.