Toto je veľmi starý ale myslím, že osvedčený recept.
Postup
-
1
Všetkú zeleninu očistenú,bobkový list,čierne korenie,sol dáme variť.Medzi tým si si sviečkovú prešpikujeme slaninkou po dľžke mäsových vlákien a zalejeme zeleninovým vývarom studeným,pridáme za lyžicu octu a necháme to aspoň dva dni odležať.Potom to dáme piecť ako to je do rúry na vrch dáme troška masti alebo oleja.Medzitým zeleninu bez bobkového listu pomixujeme a dáme zovrieť a pridáme tam smotanu do ktorej sme rozmiešali trocha horčice a hl.múku.Keď je omáčka hotová pridáme tam mäso nakrájané na plátky.Napokon upálime za lyžicu cukru na karamel a pridáme do omáčky.Podávame s knedlou.
STALE JU VYLEPSUJEM A UZ AJ DCERA SA JU NAUCILA VARIT.