30 minút
príprava
príprava
30-40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vymiešame do peny, pridáme rum, citrónovú kôru a striedavo tuhý sneh z 5 bielkov s múkou. Cesto dáme do vymastenej a vysypanej formy a vložíme do vopred vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200˚C asi 30 – 40 minút.
- 2
Upečenú bábovku necháme vychladnúť vo forme, potom ju vyklopíme a rozrežeme na 2 časti. Spodnú časť potrieme tuhou šľahačkou, prikryjeme druhou časťou a do stredu bábovky dáme umyté očistené ovocie a šľahačku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu