Foto: fecalleg
Jednoduché a výborne sushi s avokádom, uhorkou, syrom a majonézou.
4-6
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu varime v slanej vode v pomere 2.5 hrnčeku vody na 2 hrnčeky ryže. Varime asi 30 minút. Keď je ryža uvarená, tak ju vysypeme do mysy a lopárom ochladíme. Potom pridáme 3 lyžičky octu a jemne premiešame.
- 2
Nori kúpime už orestované, uľahči to veľa prace. Podľa toho aké hrubé suši chceme, pridáme ryžu. Potom pridáme na tenké plátky nakrájané avokádo, uhorku, syr a len trochu majonézy. Ta by nám mala spraviť dochuť a nie hlavnú zložku chuti.
- 3
Suši zrolujeme nakrájame poukladáme na tanier a podávame so sójovou omáčkou a wasabi pastou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/sushi-z-konzervy/21583-recept.h...
zdravim vsetkych internetovych odbornikov na cely svet
en.wikipedia.org/wiki/History_of_sushi...
okrem zeleninovych platkov ja obcas na balenie pouzijem aj ryzovy papier. @2010 aj ked je Kewpie draha, suhlasim, ze je NAJ.
Robim s nou aj salaty /vlazsky, tresku/. Skoda len, ze je vzdy dostat len v malom baleni. Tvoje prezentacie su vzdy prekrasne a ktore poznam viem ze aj chutne. Robis tu dobru sluzbu!