Sushi z konzervy

2010 - bez fotky2010, 3. októbra 2012
Sushi z konzervy
Foto: 2010

Az do nedavna, do zaciatku 20 storocia sa vela sushi -zushi jedlo z nakladanych - solenych ryb.Povodna verzia Namare bola z fermentovanych ryb . Zobraziť celý popisAz do nedavna, do zaciatku 20 storocia sa vela sushi -zushi jedlo z nakladanych - solenych ryb.Povodna verzia Namare bola z fermentovanych ryb . Takze netreba sa hrat na snoba a zhanat super cerstve ryby za velke peniaze a nikomu to nebude aj tak chutit, dobru sluzbu pre prvy experiment so suhi spravi aj tuniak z konzervy.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Je tu na vareche mnozstvo perfektnych postupov ako si uvarit, ryzu , aku ryzu ako ju ochutit.Tu je video ako na to: http://varecha.pravda.sk/recepty/sushi-futo-maki-tekka/6284-recept.html

  2. 2

    Kupime tuniaka v konzerve ci vo vlastnej stave alebo v oleji podla chute.Moze byt aj lacnejsi lebo nepotrebujeme cele kusky masa ale skor salat.Maso roztlacime vydlickou alebo zlahka , rychlo rozmixujeme. Avokado osupeme a nakrajame na hrubsie platky. Len taka rada aby sme nemali tu bambusovu podlozku celu zababranu tak si ju obalime v priesvitnej folii. Polozime riasy na ne roztlacime uvarenu ochutenu ryzu , pridame tuniakovy salat a kusky avokada a zrolujeme.

    Sushi z konzervy - obrázok 2
  3. 3

    Naporcujme na mensie kusky a podavame s nakladanym zazvorom , troskou soja omacky a wasabi chrenovej ....kolko kdo zvladne.

Diskusia k receptu

2010
Ked nas prestane bavit tuniak z konzervy tak si mozeme dat aj pecene bravcove a mam este lepsie sushi.


2010
A kdo nechce maso da si mrkvu, avokado s uhorkou do sushi...


violetacamorova
Tak taketo sushi by som si naozaj dala aj vsetky co si tu predviedol, ale na sushi zo surovych ryb ma nikto nenalaka - good job!
helca103
takéto by som si aj ja dala, verzia zo surovou rybou nie je pre mňa a doteraz som to ani neskúšala robiť.Tieto tvoje verzie sushi sa mi veru páčia
sovka62
Toto som prehliadla, podľa dátumu zverejnenia si to pridal v čase, keď som si váľala šunky na Mallorke. Ale už je všetko napravené, recept je v mojej KK a určite vyskúšam všetky tri variácie. Naši mladí budú unesení a ja za hviezdu, tak ďakujem.
2010
Byvat skoro 1000km od mora a pripravovat daco zo surovych ryb ? , ked viem ze boli viac krat zmrazene , rozmrazene ? plus je vystavene dakde ked viem ze surova ryba zacina podliehat skaze aj v ladnicke a vydrzi max 3-4 dni. Dam si sushi zo surovych ryb ale pri mori cerstvo spravene predo mnou a to je naozaj drahe, ale na slovensku dakde v bistre ? dakujem neprosim len uvarene suroviny, a napriklad aj omeleta s ryzou je sushi a vola sa tamago.





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia