Prečo super rýchla,to vám hneď vysvetlím.Keď varím halušky,tak tu vodu v ktorej sa varia,nevylievam, ale použijem ako vývar do polievky,skúste.
Suroviny
4 ks |
|
2 PL |
|
1 čl |
|
1/2 ČL |
|
1 PL (alebo vegeta) |
|
(alebo opečený chlieb) |
|
2 l |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Túto polievku varím väčšinou keď robím halušky.Vývar ktorý nám s toho vznikne je škoda vyliať do odpadu,tak skúste uvariť cesnačku.Do hrnca dám maslo na ktorom si krátko opečiem pretlačený cesnak,keď zavonia zalejem to vodou z halušiek.Postupne pridám korenie a krátko povarím.Ja tu polievku podávam buď z opečeným chlebíkom,alebo keď mám doma predvarené zemiaky,ktoré pridávam do chleba pokrájam na malé kúsky,trochu prevarím a môžeme podávať.Je to výborná polievka ale hlavne raz dva urobená. Prajem dobrú chuť.
-
2
U nás bola z bryndzovými haluškami.
ja som hlavne pre mladé kočky,je ich tu veľa,tak pre inšpiráciu :))
ale boli časy,že išlo niečo aj do koša,
a sympatie asi vzájomné :))