Šunkovo-vajíčková nátierka

elll - fotkaelll, 4. septembra 2013

.

30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
20 dkg
6 ks
1  bal. alebo syrokrém
1  PL
podľa chuti
1 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľku opražme na oleji a troske obyčajného masla pridáme šunku popražíme potom pridáme vajcia osolíme okoreníme urobíme hustú praženicu ktorú necháme vychladnúť cca 30 min.

  2. 2

    Keď nám zmes vychladne do misky dáme nátierkove maslo tavený syr a obyčajne kockové maslo pridáme vychladenú zmes nakrájanú kapiu a petržlenovú vňať a lyžicu horčice a všetko spolu premiešame mixerom natierame na chlieb alebo akékoľvek obľúbené pečivo .

Diskusia k receptu

evanaaa
Trocha ma pobavilo to - maslo kockové -, asi máš na mysli pravé maslo. Ale to nátierkové by ani nemuselo byť, ak je tam aj tavený syr, alebo, dala by som ochutené nátierkové maslo a ten tavený syr by som radšej vanechala, ale aj takto to môže byť dobré. Len mne by stačilo aj z dvoch vajec. Ináč, rada mám aj drožďovú nátierku, trochu podobná, dá sa tiež obmieňať.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia