Šumajster z krúp a fazule
Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galéria Bozen v Pezinku, 26. januára 2014
sous chef reštaurácie Vinum Galéria Bozen v Pezinku, 26. januára 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak nakrájaný na plátky a oškvarky.
- 2
Pridáme vopred uvarené krúpy a fazuľu a zalejeme vývarom.
- 3
Prevaríme a dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tot slovenska kuchyna :) a reprezentativne, aj pre high society...do vasej restauracie urkite pridem :)
len postup treba upraviť...
varecha.pravda.sk/recepty/skalicky-sumajstr-fotorecept/22...