Studená misa s krevetami a údeným lososom fotorecept
Pohostenie ktore je vzdy castou nasej Stedrej vecere.
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 1 kg |
|
| 1 kg, plátky |
|
| omacka pre krevety: | |
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 1/2 KL |
|
| 150 ml, alebo jogurt |
|
| omacka pre lososa: | |
| 100 ml, alebo jogurt |
|
| 1 KL |
|
| cerstve |
|
|
|
|
Postup
-
1
Pripravime si vhodnu misku na ukladanie kreviet.
-
2
Do prostriedku misky vlejeme pripravenu omacku na krevety. Uvarene a ocistene krevety poukladame okolo omacky. Po vonkajsom obvode misky naukladame hlavkovy salat.
-
3
Na platky lososa natrieme druhu omacku a zakrutene platky poukladame na pripraveny salat. Podavame s toustovanym celozrnym chlebom.









Inac je to super aranzma , nezvykle pre slovensko ale v teplej Australii sa pomaly ale isto krevety stavaju tradicnym Vianocnym jedlom .