Strecha z BeBe sušienok

andy54 - fotkaandy54, 24. júla 2010

Tento recept mi poslala priateľova kolegyňa. Hoci bol pôvodne v českom jazyku, našim mlsným jazýčkom to nevadilo. Prvý krát som urobila iba jednu porciu Zobraziť celý popisTento recept mi poslala priateľova kolegyňa. Hoci bol pôvodne v českom jazyku, našim mlsným jazýčkom to nevadilo. Prvý krát som urobila iba jednu porciu a platilo: "kto zaváha, ten nemá".

7
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

1 balík
1 balík
náplň:
20 dkg
50 dkg
15 dkg
poleva:
250 g
500 g




Postup

  1. 1

    Tvarohová náplň: Vymiešame maslo, cukor a tvaroh. Pridáme trocha rumu. Premiešame.

  2. 2

    Na alobal naukladáme striedavo bebe sušienky. Odporúčam 3x7. Navrh dáme polovičku tvarohovej náplne. Trocha ťažšie sa to natiera. Navrhujem po krajoch vydvihnúť alobal. Menej sa budú kekse hýbať. Na tvarohovú náplň poukladáme bebe kekse, no teraz v opačnom poradí. Natrieme zvyšnú časť tvarohovej náplne. Do stredu dáme banány. Opatrne podoberieme krajné časti a vydvihneme ich k sebe. Jemne tvarujeme do trojuholníkového priemeru. Postupujeme po celej dĺžke.

  3. 3

    Príprava čokoládovej polevy: Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu spolu s Cerou.

  4. 4

    Dáme preč alobal a natrieme čokoládou. Vložíme do chladničky na 24 hodín, aby zmäkli BeBe keske.

Diskusia k receptu

andy54
neskôr sa chystám pridať, len sa mi vymazali, tak som to nahodila bez
sonal
Ja ju robim casto, dokonca uz ju robi aj moj syn, ale ziadne maslo nedavam, len tvaroh, a vanilkovy cukor, kekse su hodne sladke, tak to staci...najlepsi tvaroh je z LIdla a banan obalim v cokolade..
sonal
a na polevu len cokoladu, ziadnu ceru ...