Stratená zverina
Karol Lenčeš
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 8. októbra 2010
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 8. októbra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Očistenú cuketu nastrúhame (na väčšie kúsky), pridáme najemno nastrúhané zemiaky, mlieko, vajcia, soľ a korenie. Pridávame hladkú múku, kým nevznikne hustejšie cestíčko.
- 2
Menšou naberačkou lejeme do horúceho oleja a vyprážame.
- 3
Podávame s paradajkovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu