Strapaté kuracie rezne - placky

s07 - bez fotkys07, 27. augusta 2016

Obľúbené jedlo.

6-8
porcií
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
3 ks.
1 pl
5 pl
1 malá konzerva
1 malá konzerva

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na rezance. Do misy dáme vajíčka, korenie, horčicu , soľ a vegetu, Solamyl. Scedené šampiňóny alebo kukuricu (alebo oboje) a mäso ponoríme do pripravovanej zmesi. Všetko spolu premiešame. Necháme odstáť aspoň hodinku. Najlepšie je príprava večer a ráno vyprážame. Potom na rozpálenom oleji tvoríme placky a pečieme ako rezne z obidvoch strán. Príloha zemakové pyré, ryža. K tomu zeleninový šalát, kompót.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Poznám,ale bez.tých šampiónov a kukurice.Dávam tam rôzne korenia a nechám cez noc.v chladničke.U nás sú to marinované rezne.Lahôdka.
Zaujímavý recept, určite vyskúšam, my by sme mohli jesť huby snáď aj každý deň.Ja to poznám vo verzii s lečom a tiež sú veľmi dobré. Kreativite sa medze nekladú.

Pridaj komentár k receptu: