Foto: kejtuska5
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
70 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Plnka: | |
1 ks |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
1 ks bez príchute (alebo iná) |
|
250 g |
|
Cesto: | |
2 bal. (príchuť horkej čokolády) |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Oblátky si rozmágame na jemnejšiu zmes a zmiešame spolu s maslom
- 2
Takto pripravenými oblátkami vystelieme tortovú formu / v mojom prípade som na dané množstvo surovín volila formu o priemeru 27 cm /
- 3
Korpus dáme zapiecť do rúry na cca 10 minút pri teplote 200 stupňov
- 4
Kým sa korpus pečie, v miske zmiešame všetky uvedené suroviny na prípravu plnky.
- 5
Korpus vytiahneme z rúry a necháme chvíľku vychladnúť. Následne naň vylejeme pripravenú zmes na plnku.
- 6
Koláčik pečieme ešte asi hodinu pri teplote 180 stupňov a po dopečení ho dozdobíme posypaním rôzneho druhu ovocia. Ja som volila v čase pečenia typicky letné- ríbezle :) Koláčik necháme oddychovať celú noc v chladničke...... všetkým Vám, ktorí sa rozhodnete koláčik vyskúšať, prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu