Špice troch farieb
Michal Baniar
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 20. decembra 2010
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 20. decembra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Piškóty potrieme nezriedenou čokoládou a necháme stuhnúť. Mlieko s vanilkovým cukrom dáme variť. Keď zovrie, pridáme krémový prášok a uvaríme hustý puding, ktorý šľaháme do vychladnutia. Pridáme maslo a šľaháme do hladka. Krém môžeme ochutiť. Potom ho nastriekame na piškóty a necháme stuhnúť. Po zatuhnutí nalejeme do dutinky likér a zavrieme opäť krémom. Po vychladení namáčame do čokolády.
@asidka suhlasim s Tebou, tie recepty su strasme lakave, najmä ked su to veci, ktore clovek pozna z domu. Neviem kto poje co som uz napiekla - uz nebudem robit NIC!!!!! ( iba plnene oblatky a plnene miniveternicky, tie su uz napecene, iba ich musim naplnit)
A v novom roku nechame rozsirit dvere, aby som sa zmestila :-)
Ale recept som ulozila a urcite vyskusam.