Špenátový prívarok

pampuska92 - fotkapampuska92, 2. septembra 2015 20:53
Ďalšie recepty »

Suroviny

450 g čerstvé (alebo mrazené)
500 ml
3 strúčiky pretlačený
2 PL
1 ks stredne veľká
2 PL podľa potreby na zahustenie
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji orestujeme cibuľku nakrájanú nadrobno. Rozpustíme špenát, zalejeme 400 ml smotany. Ochutíme soľou, korením a pretlačeným cesnakom. Necháme zovrieť.

  2. 2

    Vo zvyšných 100 ml smotany rozmiešame Gustin tak, aby nám neostali hrčky. Prívarok zahustíme a necháme prevreť.

  3. 3

    Podávame s volským okom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist