Špenátový prívarok

pampuska92 - fotkapampuska92, 2. septembra 2015

Suroviny

450 g čerstvé (alebo mrazené)
500 ml
3 strúčiky pretlačený
2 PL
1 ks stredne veľká
2 PL podľa potreby na zahustenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme cibuľku nakrájanú nadrobno. Rozpustíme špenát, zalejeme 400 ml smotany. Ochutíme soľou, korením a pretlačeným cesnakom. Necháme zovrieť.

  2. 2

    Vo zvyšných 100 ml smotany rozmiešame Gustin tak, aby nám neostali hrčky. Prívarok zahustíme a necháme prevreť.

  3. 3

    Podávame s volským okom.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Pekný recept, krásna fotka!
robím odlišne troška, spravím najprv zápražku s cibuľou a cesnakom, pridám špenát, mlieko, osolím okorením, povarím, už nezahusťujem.
Za Tvoj recept a krásnu fotku 5*.

Pridaj komentár k receptu: