Suroviny
| 450 g čerstvé (alebo mrazené) |
|
| 500 ml |
|
|
|
|
|
|
|
| 3 strúčiky pretlačený |
|
| 2 PL |
|
| 1 ks stredne veľká |
|
| 2 PL podľa potreby na zahustenie |
|
Postup
-
1
Na oleji orestujeme cibuľku nakrájanú nadrobno. Rozpustíme špenát, zalejeme 400 ml smotany. Ochutíme soľou, korením a pretlačeným cesnakom. Necháme zovrieť.
- 2
Vo zvyšných 100 ml smotany rozmiešame Gustin tak, aby nám neostali hrčky. Prívarok zahustíme a necháme prevreť.
- 3
Podávame s volským okom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









robím odlišne troška, spravím najprv zápražku s cibuľou a cesnakom, pridám špenát, mlieko, osolím okorením, povarím, už nezahusťujem.
Za Tvoj recept a krásnu fotku 5*.