Špenátové tagliatelle so zeleninou a cottage cheese
Foto: h8u
Rýchle a ľahké jedlo
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej vode si uvaríme cestoviny, ja som použila tagliatelle ("rezance") so špenátovou príchuťou.
- 2
Na troche olivového oleja si opražíme na jemno nakrájanú cibuľu a po chvíľke pridáme a kocky nakrájanú cukinu.
- 3
Chvíľu spolu pražíme a pridáme na kocky nakrájanú papriku.
- 4
Opäť necháme na panvici, kým zelenina nechytí peknú farbu. Pred koncom pridáme na kocky nakrájané čerstvé paradajky, nie príliš skoro, aby sa veľmi nerozvarili.
- 5
Ochutíme korením podľa chuti, ja som použila soľ, mleté čierne korenie, kurkumu a chilli.
- 6
Cestoviny podávame so zeleninovou zmesou a neochuteným cottage syrom - zjemní chuť celého jedla.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu