Špenátové tagliatelle so zeleninou a cottage cheese

h8u - fotkah8u, 20. septembra 2013
Špenátové tagliatelle so zeleninou a cottage cheese
Foto: h8u

Rýchle a ľahké jedlo

3-4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
2 ks
1 bal.




Postup

  1. 1

    V osolenej vode si uvaríme cestoviny, ja som použila tagliatelle ("rezance") so špenátovou príchuťou.

  2. 2

    Na troche olivového oleja si opražíme na jemno nakrájanú cibuľu a po chvíľke pridáme a kocky nakrájanú cukinu.

  3. 3

    Chvíľu spolu pražíme a pridáme na kocky nakrájanú papriku.

  4. 4

    Opäť necháme na panvici, kým zelenina nechytí peknú farbu. Pred koncom pridáme na kocky nakrájané čerstvé paradajky, nie príliš skoro, aby sa veľmi nerozvarili.

  5. 5

    Ochutíme korením podľa chuti, ja som použila soľ, mleté čierne korenie, kurkumu a chilli.

  6. 6

    Cestoviny podávame so zeleninovou zmesou a neochuteným cottage syrom - zjemní chuť celého jedla.

Diskusia k receptu

kredenc
Tak toto by som chcel vidieť - na k o c k y nakrájanú papriku.
dogagador
@kredenc , ty si ako neveriaci tomas, kym neuvidis, neuveris....ale aj ja dokazem, si predstav, nakrajat papriku ( a nie len papriku ) na kocky!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia