Špenátové tagliatelle so zeleninou a cottage cheese

Autor receptu: h8u

Rýchle a ľahké jedlo

3-4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. V osolenej vode si uvaríme cestoviny, ja som použila tagliatelle ("rezance") so špenátovou príchuťou.
  2. Na troche olivového oleja si opražíme na jemno nakrájanú cibuľu a po chvíľke pridáme a kocky nakrájanú cukinu.
  3. Chvíľu spolu pražíme a pridáme na kocky nakrájanú papriku.
  4. Opäť necháme na panvici, kým zelenina nechytí peknú farbu. Pred koncom pridáme na kocky nakrájané čerstvé paradajky, nie príliš skoro, aby sa veľmi nerozvarili.
  5. Ochutíme korením podľa chuti, ja som použila soľ, mleté čierne korenie, kurkumu a chilli.
  6. Cestoviny podávame so zeleninovou zmesou a neochuteným cottage syrom - zjemní chuť celého jedla.