Foto: zuzananoskova
Čerstvý špenát v chladničke a chuť na halušky, a tak som začala variť :-)
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špenát som rozmixovala s cesnakom a trochou vody, primiešala k múke, osolila, doliala vodu a vymiešala cesto na halušky, ktoré uvaríme vo vriacej vode, scedíme.
- 2
Zatiaľ si dáme do malého kastrólika syrokrém, mlieko a uvaríme omáčku, stačí chviľka.
- 3
Slnečnicové jadierka so sušeným droždím som vymixovala a posypala na omáčku s haluškami.
- 4
Dobrú chuť, my s dcérou sme si pochutili :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu