Foto: miskamm
je to taká malá zmena klasických halusiek s bryndzou. kedze tu bryndza nie je zohnat, rada kupujem feta-syr. je trochu podobny nasej bryndze ked Zobraziť celý popisje to taká malá zmena klasických halusiek s bryndzou. kedze tu bryndza nie je zohnat, rada kupujem feta-syr. je trochu podobny nasej bryndze ked je rozpusteny v teplych haluskach :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rozmrazený špenát vymiešame s múkou, soľou a korením na polotuhé cesto. Pomocou sitka na halušky nahádžeme cesto do vriacej, osolenej vody a uvaríme.
- 2
Halušky sú uvarené, keď začnú plávať na povrchu. Halušky scedíme. Ešte teplé halušky zmiešame s PL masla.
- 3
Posypeme nakrájanou fetou a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu