Foto: crazyinka
Postup je veľmi jednoduchy a rýchly..A hlavne chutný, teda aspon nasej rodine chuti :)
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4-5 ks |
|
1 ks |
|
alebo bravčová masť |
|
2-3 strúčiky |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
4-5 ks |
|
podľa chuti |
|
2 konzervy |
|
na podliatie |
|
Postup
-
1
Cibuľu si nakrájame na drobno, speníme na oleji alebo na masti.
- 2
Pridáme na kocky nakrájané špekáčiky, chvíľku posmažíme. Pridáme roztlačený cesnak. Stiahneme z plameňa, za stáleho miešania pridáme mletú červenú papriku, okoreníme mletým korením a pridáme štipku soli.
- 3
Zmes dáme opäť na plameň, pridáme nakrájané zemiaky - buď na kolieska alebo na kocky, podlejeme trochou vody, necháme dusiť. Kým budú zemiaky mäkké, vlejeme sterilizovanú fazuľku z konzervy bez nálevu. Ochutíme kečupom. Necháme pár minút variť a podávame. Dobrú chut :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu