Žijem už dlhšiu dobu v španielsku, takže som sa naučil variť tunajšiu veľmi obľúbenú tortillu. Môže sa servírovať ako príloha, jednohubky, na olovrant... Dúfam Zobraziť celý popisŽijem už dlhšiu dobu v španielsku, takže som sa naučil variť tunajšiu veľmi obľúbenú tortillu. Môže sa servírovať ako príloha, jednohubky, na olovrant... Dúfam že sa bude páčiť.
tepelná úprava
Foto: mmiro
Postup
-
1
Nakrájať zemiaky na kolieska cca. 5mm hrubé a cibuľu na mesiačiky. Nakrájať klobásu nadrobno.
- 2
Rozohriať olej vo vačšej panvici a pridať zemiaky, cibuľu a klobásu. Smažiť kým zemiaky nezačnú na okrajoch tmavnúť. Vybrať s panvice a nechať odkvapkať.
- 3
Rozmiešať vajcia s trochou soli a korenia. Do rozmiešaných vajec pridať odtečené zemiaky s cibuľou a klobásou. Opatrne premiešať (aby sa zemiaky veľmi nepolámali).
- 4
Zmes vyliať na panvicu a miešať kým sa vajcia nezačnú zrážať. Urovnať a nechať piecť. Po chvíli otočiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu