Foto: johaneska
V tomto recepte je výhoda, že môžme plniť čímkoľvek na čo máme chuť... či už na slano alebo na sladko :)
1-2
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Spracujeme si cesto, ktore rozvaľkáme na pomúčenej doske. Rozrežeme buď na kocky alebo trojuholníky a plníme.
- 2
Pirohy varíme vo vriacej vode, pokial nevyplávajú hore.
- 3
Ja som si spravila jogurtovy dresing z polovice bieleho greckeho jogurtu, kvapka olivoveho oleja, troska stavy z citrona a strúhaný parmezán. Nakoniec som pridala pažítku a pár hobliniek parmezanu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu