Špaldové pirohy

johaneska - fotkajohaneska, 31. júla 2016
Špaldové pirohy
Foto: johaneska

V tomto recepte je výhoda, že môžme plniť čímkoľvek na čo máme chuť... či už na slano alebo na sladko :)

1-2
porcia
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
200 ml
1 ks
štipka




Postup

  1. 1

    Spracujeme si cesto, ktore rozvaľkáme na pomúčenej doske. Rozrežeme buď na kocky alebo trojuholníky a plníme.

  2. 2

    Pirohy varíme vo vriacej vode, pokial nevyplávajú hore.

  3. 3

    Ja som si spravila jogurtovy dresing z polovice bieleho greckeho jogurtu, kvapka olivoveho oleja, troska stavy z citrona a strúhaný parmezán. Nakoniec som pridala pažítku a pár hobliniek parmezanu.

Diskusia k receptu

zinnajdha
áno, bol to môj omyl. Ďakujem za opravu. Ale obidve jedlá sú chutné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia