Foto: valus99
Recept ma dnes napadol tak mi to nedalo uvariť to. Na prípravu to nebolo náročné len sa trošku piplať s guličkami, ale ak Zobraziť celý popisRecept ma dnes napadol tak mi to nedalo uvariť to. Na prípravu to nebolo náročné len sa trošku piplať s guličkami, ale ak máte doma pomocníkov hravo to zvládnete :) :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do veľkého hrnca dáme variť vodu na špagety do malého na paradajky. Zatiaľ si dáme do misy trochu strúhanky na mäsko aby sa nám nelepilo. Mäso okoreníme, osolíme, pridáme červenú papriku a majoránku a vymodelujeme malé guličky.
- 2
Ak nám voda vrie vsypeme cestoviny pridáme olej aby sa nám nezlepili trochu soli a necháme variť do mäkka ( nie moc rozvariť). Do malého hrnčeka vložíme paradajky a počkáme kým nám šupka nezačne praskať vtedy vieme že paradajky sa budú dať jednoducho stiahnuť zo šupky.
- 3
Zatiaľ si hodíme na čo najväčšiu doma panvicu nakrajaný cesnak a popražte,pridajte mäsové guličky a nechajte opiecť z jednej z druhej strany. Pridáme ošúpané a nakrájané paradajky a necháme minútku,dve podusiť. Cestoviny si predsedíme a pridáme do panvice nevylievame všetku vodu, je tam škrob ktorý nám to perfektne zlepí. Ak máte málo šťavy dolejte vodu. Premiešajte a kto chce môže pridať na zjemnenie trošku masla. Stiahnite z platničky a pridajte olivy prekrojené na polky. Okorente, osoľte,pridajte oregano, bazalku, balzamiko. Premiešajte a podávajte s nastrúhaným syrom. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu