Špagety s jesennou omáčkou

podravka - fotkapodravka, 1. decembra 2016
Špagety s jesennou omáčkou
Foto: podravka

Komerčný recept
Šampiňóny, hliva aj shiitake s aromatickou omáčkou sa perfektne hodia k cestovinám a potešia vás jednoduchou lesnou chuťou.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

400 g
Omáčka:
500 g (šampiňóny, hliva, shiitake, ...)
3 lyžice
2 strúčiky
400 ml
100 ml
1 kocka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Špagety uvaríme vo vriacej osolenej vode a potom ich scedíme.

  2. 2

    Hríby očistíme a nakrájame na plátky alebo štvrtiny v závisloti od veľkosti. Na rozpálený olej dáme pretlačený cesnak a nakrájané hríby.

  3. 3

    Chvíľku pražíme, potom prilejeme smotanu, víno a primiešame hovädzí bujón Podravka.

  4. 4

    Varíme na miernom ohni, dokým nedostaneme omáčku a podľa potreby osolíme a okoreníme.

  5. 5

    Špagety prelejeme omáčkou a podávame.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: