Špagety aglio e olio
Adrián Hermann
šéfkuchár hotela Sandor Pavillon v Piešťanoch, 4. júna 2010
šéfkuchár hotela Sandor Pavillon v Piešťanoch, 4. júna 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Na panvici zohrejeme olivový olej, pridáme na plátky nasekaný cesnak a krátko na to čili papričku. Osolíme a mierne okoreníme, stiahneme z ohňa a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
- 2
Uvarené špagety pridáme k oleju, premiešame a posypeme parmezánom. Do olejamôžeme pridať čerstvé bylinky alebo paradajky.
- 3
NÁŠ TIP: Tieto špagety sú síce veľmi jednoduchým, ale aj mimoriadne chutným jedlom. Kombinácia cesnaku a čili im dodá ,,šmrnc", ktorý ešte možno podčiarknuť trochou nastrúhaného čerstvého zázvoru.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu