Sójový segedínsky guláš s hubami

oco - fotkaoco, 16. júna 2010

Aj segedín so sójovým mäskom môže byť mňam.

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

80 g
500 g
50 g
40 g
2 PL
1 ks
1 ks
1 ks
1 PL
200 ml




Postup

  1. 1

    Na základnú prípravu sójových rezancov použijeme bujón.Po vychladnutí ich zbavíme prebytočnej vody.Pripravíme si zemiak ktorý nakrájam na drobno/rozvarí sa/,cibuľu pokrájame na drobno.Huby opláchneme a namočíme do vody.

  2. 2

    Na oleji speníme cibuľu,pridáme droždie,keď sa roztopí pridáme nadrobno nakrájaný zemiak,sójove rezance,sójovú omáčku,huby,pridáme vegetu a dusíme do mäkka.Ak je to moc riedke poprášime trochou hladkej múky.

  3. 3

    Malé množstvo omáčky rozšľaháme s kyslou smotánkou a vlejeme do gulášu.Nakoniec pridáme kyslú kapustu necháme prejsť varom.A je to.Podávame s knedľou,alebo s varenými zemiakmi

Diskusia k receptu

1288_1276494884 - profilový obrázok
oco
oco
tinca ešte môžeme miesto smotánky dať jogurt,alebo pridáme len kečup ,je to iné aj tak je to fajn.
samrolka
Zajtra urcite urobim,len vymenim smotanu za jogurt.Jedla zo soje zaradujem do jedalnicka pravidelne.
adrianal
Chcem sa len opytat na to drozdie.za akym ucelom je pridavane do segedinaku?vdaka za odp.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia