Aj segedín so sójovým mäskom môže byť mňam.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na základnú prípravu sójových rezancov použijeme bujón.Po vychladnutí ich zbavíme prebytočnej vody.Pripravíme si zemiak ktorý nakrájam na drobno/rozvarí sa/,cibuľu pokrájame na drobno.Huby opláchneme a namočíme do vody.
- 2
Na oleji speníme cibuľu,pridáme droždie,keď sa roztopí pridáme nadrobno nakrájaný zemiak,sójove rezance,sójovú omáčku,huby,pridáme vegetu a dusíme do mäkka.Ak je to moc riedke poprášime trochou hladkej múky.
- 3
Malé množstvo omáčky rozšľaháme s kyslou smotánkou a vlejeme do gulášu.Nakoniec pridáme kyslú kapustu necháme prejsť varom.A je to.Podávame s knedľou,alebo s varenými zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu