Sójový segedínsky guláš s hubami
Autor receptu: oco
Aj segedín so sójovým mäskom môže byť mňam.
4 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Na základnú prípravu sójových rezancov použijeme bujón.Po vychladnutí ich zbavíme prebytočnej vody.Pripravíme si zemiak ktorý nakrájam na drobno/rozvarí sa/,cibuľu pokrájame na drobno.Huby opláchneme a namočíme do vody.
- Na oleji speníme cibuľu,pridáme droždie,keď sa roztopí pridáme nadrobno nakrájaný zemiak,sójove rezance,sójovú omáčku,huby,pridáme vegetu a dusíme do mäkka.Ak je to moc riedke poprášime trochou hladkej múky.
- Malé množstvo omáčky rozšľaháme s kyslou smotánkou a vlejeme do gulášu.Nakoniec pridáme kyslú kapustu necháme prejsť varom.A je to.Podávame s knedľou,alebo s varenými zemiakmi