4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Sójové rezance zalejeme horúcim bujónom a necháme napučať. Medzitým si nakrájame tofu na malé kocky a ochutíme ich sójovou omáčkou, paprikou a čiernym korením. Na troche oleja opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu spolu s tofu. 
- 2
Pridáme paradajkový pretlak, chvíľku ešte opekáme a potom pridáme napučané sójové rezance, paradajky a trochu bujónu, v ktorom sója pučala. 
- 3
Pretlačíme cesnak, ochutíme oreganom, bazalkou, soľou, korením a prikryté chvíľku dusíme. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
 


Diskusia k receptu