4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sójové rezance zalejeme horúcim bujónom a necháme napučať. Medzitým si nakrájame tofu na malé kocky a ochutíme ich sójovou omáčkou, paprikou a čiernym korením. Na troche oleja opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu spolu s tofu.
- 2
Pridáme paradajkový pretlak, chvíľku ešte opekáme a potom pridáme napučané sójové rezance, paradajky a trochu bujónu, v ktorom sója pučala.
- 3
Pretlačíme cesnak, ochutíme oreganom, bazalkou, soľou, korením a prikryté chvíľku dusíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu