20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň kryštálový cukor, potom opatrne primiešame práškový cukor a nakoniec orechy. Potom pomocou vrecúška vytláčame na suchý papier, ktorým sme vyložili plech, rožky.
- 2
Pečieme ich v mierne vyhriatej rúre doružova. Z mlieka, maizeny a žĺtkov uvaríme krém. Kým trošku vychladne, vymiešame maslo s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom a kakaom.
- 3
Potom po troške spojíme s uvareným krémom. Hotový krém vytláčame na rožky a máčame ich v čokoládovej poleve.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu